Verkeers­regelaars

Zoals jullie ongetwijfeld weten is de wet voor verkeers­regelaars per 1 oktober 2017 aangepast.

Wij hebben geïnventariseerd wat dat voor ons als stichting en voor de gemeenten betekent en zijn tot de conclusie gekomen dat we een paar dingen in onze werkwijze moeten aanpassen.

Aanmelden als verkeers­regelaar

Een van de belangrijkste wijzigingen hierbij is dat je als verkeers­regelaar jezelf moet aanmelden bij een evenement op de site van SVNL voordat je bevoegd bent om bij dat evenement ingezet te worden. Dit aanmelden gebeurt door het invoeren van een code (verzilveren) op hun website.

Als je instructie nog geldig is op de datum van het evenement hoef je niet je instructie opnieuw te doen om een code te verzilveren, dat hoeft alleen als je instructie dan niet meer geldig is. Dit is gelijk een sluitende controle of elke verkeers­regelaar bevoegd is om op straat te staan.
De registratie bij SVNL voor een evenement staat los van je aanmelding die je op onze eigen website doet! Op basis van deze aanmeldingen zullen we namelijk de code voor een evenement versturen naar de verkeersregelaars.

Om iedereen een code voor een evenement te kunnen sturen, is het voor ons prettig als je als verkeers­­regelaar in een contacten­lijst op de website van SVNL geregistreerd bent. We hebben ervoor gekozen om voor kernen waar wij het meest actief zijn een contacten­lijst aan te maken, zodat we (mocht het nodig zijn) geen mail sturen naar iemand voor een inzet in een gemeente waar hij/zij niet zou willen helpen.

Ik zoek een verkeers­regelaar

Bent u op zoek naar verkeersregelaars voor een evenement dan kunt u ons inschakelen. Uit onze verkeersregelaarspoule kunnen wij vrijwilligers werven die uw evenement kunnen ondersteunen.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan maken wij een afspraak met een passend voorstel en dan gaan wij op zoek naar vrijwilligers die uw evenement veilig kunnen houden.

Bel: 06-42152959

support@ricarflo.nl

Contact

Stichting Ricarflo is altijd op meerdere manieren bereikbaar.  U kunt ons via de onderstaande iconen bereiken op de socialmedia pagina’s. Ook kunt u het contactformulier invullen.

 
St. Ricarflo
t.a.v. Secretariaat
’t Zand 14
4823 HP, Breda
Telefoon: 06  42 15 29 59
E-mail: info@ricarflo.nl
KvK 62219944

12 + 3 =