Ricarflo wielerevenementen
"wieleradvies op maat"
Wielercomite de Kogelvanger

                                                      

van Links naar rechts;

Arjan van Dorst, Willem Dielemans, Cor van Dorst


Cor van Dorst

Mijn interesse voor de wielersport is er al vanaf mijn jonge leeftijd. Zelf heb ik alleen gefietst in een trimclub met vrienden. Elke zondag morgen en maandag avond gingen we op pad. Dit hebben we jaren zo gedaan. Ik probeerde zelf zoveel mogelijk koersen te bezoeken meestal de bekende klassiekers, bv. Amstel gold race en het WK op de weg maar ook in het veld. Ik wilde wel meer, maar door mijn drukke werk was ik de weekenden bezet. Later met mijn eigen bedrijf ging dat wat makkelijker. De laatste jaren heb ik meer vrije tijd en ben ook Jury lid geworden in 2010 bij de KNWU. Daarom is mij gevraagd nu ook toe te treden tot het wielercomite de kogelvanger. Dit was een goed idee ook omdat ik de meeste collega’s al jaren goed ken. Hopelijk gaat het dit jaar ook lukken en kunnen we weer een mooie cross dag op de kaart zetten hier op het prachtige domein de Kogelvanger.

 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld