Cyclocross & MTB Etten - Leur
Georganiseerd door Stichting Ricarflo

Klik hier voor live - streaming

Wielercomite de Kogelvanger

van Links naar rechts;

Michael van Meer, Arjan van Dorst, Willem Dielemans, Cor van Dorst, Richard Dujardin en Ben van Meer


Michael van Meer

Voornamelijk houd ik me zelf bezig met de live streaming van het off the road weekend van Ricarflo. Daarnaast doe ik hand en spandiensten en geef mijn steun waar nodig is met de opbouw van het evenement. Het 3e jaar alweer ik heb nog steeds zin in.


Ben van Meer

Het parcours en de opbouw dat is mijn taak en tijdens de wedstrijden ben ik verantwoordelijk voor de positie van de verkeersregelaars en de vrijwilligers van Ricarflo, daar houd ik me zelf mee bezig. Wat is nog leuker om buiten lekker bezig te zijn en een mooi evenement weg te zetten.


Cor van Dorst

Mijn interesse voor de wielersport is er al vanaf mijn jonge leeftijd. Zelf heb ik alleen gefietst in een trimclub met vrienden. Elke zondag morgen en maandag avond gingen we op pad. Dit hebben we jaren zo gedaan. Ik probeerde zelf zoveel mogelijk koersen te bezoeken meestal de bekende klassiekers, bv. Amstel gold race en het WK op de weg maar ook in het veld. Ik wilde wel meer, maar door mijn drukke werk was ik de weekenden bezet. Later met mijn eigen bedrijf ging dat wat makkelijker. De laatste jaren heb ik meer vrije tijd en ben ook Jury lid geworden in 2010 bij de KNWU. Daarom is mij gevraagd nu ook toe te treden tot het wielercomite de kogelvanger. Dit was een goed idee ook omdat ik de meeste collega’s al jaren goed ken. Hopelijk gaat het dit jaar ook lukken en kunnen we weer een mooie cross dag op de kaart zetten hier op het prachtige domein de Kogelvanger.

 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld